Jelena Đoković, supruga najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića podelila je detalj posle finala Sinsinatija.

Đoković je u njemu pobedio Karlosa Alkaraza u tri seta 5:7, 7:6 i 7:6, i dok je Novak na terenu mučio muku sa vrućinom i Špancem, Jelena je imala svojih nedaća.

PROČITAJTE JOŠ:

Svi koji su te večeri bili uz srpskog igrača pitali su se kako je moguće da Alkaraz vraća sve što mu se pošalje na drugu stranu terena.

Meč je potrajao tri sata i 49 minuta, komentator Nebojša Višković je preporučio ljudima da se pred šefovima opravdaju time što su gledali vanvremenski spektakl, a Jelena Đoković je pokazala da ju je dan kasnije „stiglo“ to što je pratila supruga.

„Kad se noću ne spava i slavi, danju bude ovako, ma neka! Mi baš to tako volimo“, napisala je Jelena Đoković uz urnebesnu fotografiju na kojoj je nikad umornija.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Objasnila je i da je Novak u drugoj vremenskoj zoni, podsetivši da je meč završio u tri sata iza ponoći po srpskom vremenu, posle čega ovako izgleda njen radni dan.

Novak je u nedelju na ponedeljak Alkaraza pobedio u četvrtom međusobnom susretu, čime je postavio novi rekord po broju mastersa i ima 39 titula.

Sada mu predstoji US open na kom će probati da „podeblja“ i rekord po broju grend slemova.

BONUS VIDEO: Novak Đoković – izjava posle pobede nad Alkarazom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar