Gabrijela Sabatini i Monika Seleš Foto: Mike Stobe / Getty images / Profimedia

Pojavila se u javnosti nakon skoro godinu dana, napravila fotografiju sa Karlosom Alkarazom, a od tada teniski svet ne prestaje da priča o njoj.

Gabrijela Sabatini je jedna od velikih teniskih zvezdi koje su se tokom godina odlučile da se povuku iz javnosti.

PROČITAJTE JOŠ

Sabatini, nekada najlepša teniserka generacije, izgleda sjajno i u šestoj deceniji, što je navelo mnoge da se podsete i njenog privatnog života.

Sabatini, bivša argentinska teniserka, naprasno se povukla iz tenisa u 26. godini zbog povrede stomačnog mišića iako je do tada imala mnogo uspeha.

Osvojila je titulu na US Openu 1990. godne, igrala je finale Vimbldona godinu dana kasnije, četiri puta je zaustavljena u polufinalu Australijan opena i pet puta u polufinalu Rolan Garosa.

Gabrijela Sabatini Foto: Mike Stobe / Getty images / Profimedia

Bila je simbol jedne teniske generacije i po mnogima najlepša teniserka u tom trenutku.

Ima najviše pobeda nad igračicama na poziciji broj 1 među onima koje nikada nisu postale najbolje na svetu i u izboru „Tenis magazina“ proglašena je za 20. najbolju igračicu u poslednjih 50 godina.

U javnosti se pojavljivala vrlo retko iako je njena linija parfema globalno popularna. Pre pojave u nedelju, videli smo je prošli put pre godinu dana kada se pojavila u timu Franciska Serundola na meču protiv Kaspera Ruda na turniru u Majamiju.

Sada se pojavila na turniru u Argentini i fotografisala sa Karlosom Alkarazom.

Mladi Španac je bio oduševljen, pa je napisao u euforiji.

„Hvala ti mnogo Gabi što si došla da me vidiš! Uvek je fantastično biti u tvom društvu“, napisao je Alkaraz.

Veze sa poznatim ličnostima

Teniska je tokom karijere zaradila 8,7 miliona dolara, a samo od sponzorskih ugovora je povećala tu cifru nekoliko puta, ima i svoju liniju parfema.

Nikada se nije udala, iako su njene veze ispunjavale naslovne strane žute štampe širom planete. Dugo se pričao o njenoj vezi sa kolegom Giljermom Perezom Roldanom, ali ta veza nije mogla da uspe.

Čuvena je priča kada je princ Albert od Monaka odlučio 1988. godine da je zavede. U jednom trenutku se u medijima pojavilo i da bi uskoro mogla da postane princeza, te da ponese prezime Grimaldi. To se nije desilo.

Već godinu dana kasnije se našla u naručju Donalda Trampa, bivšeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država.

Sabatini se tada zaljubila u poznatoj biznismena i čoveka koji je gradio imidž plejboja. Ni ta veza nije dugo trajala.

Tokom 1992. godine se zabavljala sa Rikijem Martinom, a tih pet meseci je često opisivala kao „najluđu ljubav u životu“.

Povezivali su je tokom godina i sa Anrijem Lekontom, čuvenim teniserom, ali i sa Mikijem Rurkom, holivudskih glumcem koji joj je komentarisao fotografije, te sa Leom Monterom, TV voditeljem iz Argentine, ali i Majklom Boltonom, američkim pevačem.

Te godine ludog prelaženja iz jednu u drugu ljubavnu avanturu često se navode kao razlog zbog kog se nikada nije udala. Danas ona nikome ne otkriva da li ima dečka.

To je otišlo toliko daleko da mnogi tvrde da je lezbijka. Sabatini je često fotografisana, neretko krišom, u društvu devojaka, a sve je dodatno podgrejalo to što često na Instagramu objavljuje fotografije sa damama.

Pričalo se da je bila u ljubavi sa Lujan Grisolom, bliskom prijateljicom. Ipak, ona nikada nije govorila o tome.

BONUS VIDEO Novak Đoković na treningu igra boćanje

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar