Foto: Screenshot Instagram andymurray

Endi Mari, poznati britanski teniser, uspeo je da vrati ukradenu burmu i patike nakon što je ovde srede ostao bez dva važna predmeta.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, ostavio je verenički prsten na pertli patika, a zaboravio ih je ispod automobila u sredu.

Mari, koji obično uvek nosi verenički prsten na patici tokom susreta, ovog puta je umalo napravio sebi veliku svađu u kući. Tačnije, uspeo je da je okonča nako nešto više od dana.

Objavio je fotografiju u kojoj je potvrdio da više nije u „lošim knjigama“, aludirajući na odnos sa suprugom Kim Sirs.

U video poruci se zahvalio svim navijačima na porukama podrške.

„Morao sam da obavim nekoliko poziva danas, razgovarao sam sa obezbeđenjem hotela i svima ostalima“, poručio je Mari i objavio fotografiju sa smrdljivim patikama i vereničkim prstenom.

„Mali ‘apdejt’ za sve, verujte, i dalje smrde, ali vratili su mi patike, vratila se burma, i ponovo sam u dobrim knjigama – idemo“, napisao je Mari.

Naomi Brodi, britanska teniserka, zatražila je objašnjenje, dok je Sloan Stivens samo napisala „Neverovatno! Hvala nebesima!“. Felisijano Lopez, novi rekord po broju odigranih masters turnira, mu je poručio: To može da se desi samo tebi.

Mari je javno tražio da mu se vrate patike i burma putem Instagrama, a između ostalog je u poruci pisalo.

„Da, znam da sam idiot i kada se osvrnem, činilo se to kao loša idej, možda mi treba pomoć. Kako treba da nagradim nekog da mi vrate burmu?“, napisao je između ostalog.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andy Murray (@andymurray)

 

BONUS VIDEO Đokovićeva 20. grend slem titula

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram