Srđan Đoković i Jelena Đoković Foto:John Walton / PA Images / Profimedia

Ovo će oduševiti sve.

Novak Đoković u nedelju od 15 časova igra veliko finale Vimbldona u kojem ima priliku da po osmi put podigne pehar i izjednači se sa Rodžerom Federerom kao dosadašnjim apsolutnim rekorderom.

Đoković je osvajao turnir četiri godine u nizu i neprikosnoven je na Centralnom terenu na kojem nije izgubio 10 godina što ga čini jednim od najdominantnijih igrača na travi u istoriji ove igre.

PROČITAJTE JOŠ

Velika podrška na tom putu mu je i njegova porodica, a od prvog dana turnira je sa njim u Londonu i njegova supruga Jelena koja pleni svojom pojavom i stilom.

Ona je sada okačila video na kojoj se vidi Novak kako odlazi verovatno na trening pred meč i na kojoj ona za njim prosipa vodu što je stari srpski običaj kojim se želi sreća osobi za kojom se ta voda prosipa.

Ona je uz sliku imala samo jednu poruku.

„Srećno“, napisanu nasrpskom i engleskom.

Novak je pokušao d as eksloni i nasmejao se tom prilikom, a sa njiim je krenuo i sin Stefan

Jelenin potez će sigurno oduševiti mnoge navijače u Srbiji, a mi se nadamo da će se Novak kući vratiti sa još jednim peharom.

BONUS VIDEO Detalj koji je mnogima promakao: Snimak je videla čitava Srbija, ali najvažniju Novakovu rečenicu mnogi nisu prepoznali

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare