Đorđe Đoković i Saška Veselinov
Đorđe Đoković i Saška Veselinov; Foto: Screenshot Tiktok naslovnestrane365

Đorđe Đoković, direktor Serbia Opena, odlučio je da stane na ludi kamen.

Đorđe je već neko vreme u vezi sa Saškom Veselinov, a sada je odlučio da sve postane ozbiljnije.

PROČITAJTE JOŠ

Đorđe je čekao pravi trenutak, a onda dok je sunce polako zalazilo nad Beogradom kleknuo je zaprosio poznatu influenserku.

Krenuli su u jednu naizgled uobičajenu šetnju Kalemegdanom, kada je Đoković kleknuo pred nju. Dogovorio se da se čitav trenutak snimi. Kleknuo je i izvadio prsten dok je ona uživala u pogledu na Novi Beograd.

Saška je isrpva bila zbunjena, a onda je rekla „Da“. Pala je u zagrljaj novom vereniku.

Saša je nedavno pričala o njihovoj vezi.

„To je vrlo interesantno pošto mi od prvog dana nezvanično živimo zajedno. Ja sam živela u centru u iznajmljenom stanu i od prvog dana je nekako on bio tu kod mene. Posle dvadesetak dana zabavljanja otišli smo zajedno na more i tamo smo bili jedno dve nedelje. Kada smo se vratili, došao je kod mene i rekao: „Ne mogu više da prenosim te stvari“, pošto on uzme neku torbu, napuni stvarima za nekoliko dana, donese kod mene, nakon toga menja i tako. Onda je samo rekao: „Voleo bih da nam jedna destinacija bude dom, da se nakon putovanja vraćamo u istu kuću.“ I tako smo i otpočeli zajednički život i stvarno je prelep osećaj“, rekla je Saška.

@naslovnestrane365 Ženi se Đoković! 💍😍❤️🎉🎉🎉 Đorđe Đoković, najmlađi brat Novaka Đokovića zaprosio je Sašku Veselinov #djordjokovic #saskaveselinov #djokovic #prosidba #svadba #belgrade #serbia #novakdjokovic #exklusiv ♬ Marry You - Bruno Mars

Verni navijač Novaka Đokovića bila i je pre nego što je upoznala njegovog brata.

„Svake nedelje bismo svi zajedno posle maminog ručka pratili njegove mečeve i navijali. Đole mi daje časove tenisa i uvek se “borimo” kada treba da krenemo kući, jer bih ja mogla satima da igram, dok me sve ne zaboli“, rekla je Saška.

Iako su u skladnoj vezi godinu dana, ona ne krije da nije bila u pitanju ljubav na prvi pogled.

„Nisam zaljubljive prirode, ljubav na prvi pogled mi se ne dešava jer mi kod partnera nije bitan samo izgled. Tek kada smo počeli da se upoznajemo, osetila sam onu dečju emociju kada se zaljubite, pa postanete stidljivi. Išlo je do te mere da Đole nije bio siguran da li osećam isto što i on, jer nisam davala baš nikakve znakove“, prenosi „Hello“.

BONUS VIDEO Poslednji poen za sedmu titulu Novaka Đokovića na Vimbldonu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare