Novak Đoković
Foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Novak Đoković vredno trenira pred meč drugog kola US Opena protiv Talona Grikspura, a sada je postalo poznato i gde je odseo u Njujorku.

PROČITAJTE JOŠ

Zbog uragana Ida se dovodi i u pitanje odigravanje mečeva, a zbog toga su mnogi teniseri morali da menjaju planove i da se prilagođavaju novonastaloj situaciji.

Lorenco Museti je još jednom naišao na toplu dobrodošlicu Đokovića, a problem sa vremenskom nepogodom mu je na kraju doneo i bolje uslove.

Spremao se zajedno sa Đokovićem na ekskluzivnoj lokaciji, na poziv Novakovg agenta Edoarda Artaldija koji je i ranije ugovarao njihove susrete.

Tako je postalo jasno da je Srbin smešten u domu jednog imućnog čoveka i to izvan Njujorka.

„Juče smo razgovarali sa Artaldijem (Đokovićevim menadžerom) o lošoj vremenskoj prognozi, a onda je on predložio da odemo i treniramo sa njima, jer na sreću oni imaju zatvoreni teren. Ideju su odmah prihvatili i Vajda i Nole. A sada smo na ovom prelepom mestu u Nju Džersiju, vili sa ogromnim parkom i zatvorenim terenom, u vlasništvu privatnika koji bi se mogao definisati kao imućan“, rekao je Tartarini, trener Musetija.

pojasnio je Museti.

Ipak, identitet ovog bogatog čoveka nije otkriven, a postaće poznato tek ukoliko Đoković odluči da javno saopšti ime ovog prijatelja.

Ovo nije ništa neobično jer su često teniseri odsedali u privatnim kućama tokom turnira i tako imali odlične uslove za rad.

Podsetimo nedavno se Đoković takođe našao Italijanu u nevolji. Museti se ukrcao u privatni avion Đokovića i iz Pariza (igrali na Rolan Garosu) odleteli u London na Vimbldon. U to vreme je Museti bio srednjoškolac i imao je obaveze van tenisa.

„Istina, na kraju smo to drugačije rešili, ali zapravo je naš odnos odličan, pre svega zahvaljujući Marku Paničiju (kondicionom treneru), koji mi je veoma drag prijatelj. Ali i mi smo u odličnim odnosima, kao što sam vam rekao, takođe sa menadžerom Eduardom Artaldijem. Naravno, može se dogoditi da je meč u Parizu uticao na Đokovićevo razmatranje Lorenca“, , pojasnio je Italijan.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar