Foto: EPA/MADE NAGI

Najbolji teniser planete Novak Đoković sam zna da li je njegov test na koronavirus bio regularan, smatra Italijan Fabio Fonjini.

Fonjini je u dobrim odnosima sa srpskim igračem i jedan je od prvih pružio podršku Đokoviću u Melburnu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Sve što se desilo u Australiji je bilo apsurdno. Zvao sam ga kada je Đoković proteran iz Australije. Borio se jer je znao da može da promeni situaciju. Tužno je“, rekao je Fonjini, a preneo Sport virilio.

Italijan je trenutno u Buenos Ajresu, gde je pobedio Pedra Martineza i plasirao se u četvrtfinale.

Za to vreme Đoković se priprema za turnir u Dubaiju, a još uvek nije izvesno gde će sve moći da igra, imajući u vidu njegov vakcinalni status.

Novak je iz Australije deportovan baš zato što nije hteo da se vakciniše, već je došao u tu zemlju koristeći dokumenta o medicinskom izuzeću.

„Više se pričalo o tome nego o tenisu na samom Grend slemu. Istina je samo da bih voleo da sam ga video kako igra“, rekao je Fonjini.

Fabio Fonjini, Foto: EPA/MADE NAGI

Nakon što je Đoković zatvoren u imigracioni pritvor po dolasku u Melburn, pojavile su se i priče da njegov pozitivan test na koronavirus iz sredine decembra, koji je bio osnova za medicinsko izuzeće, nije bio regularan.

O tome su se kasnije oglašavali i srpski zdravstveni autoriteti, tvrdeći da nije bilo ničeg spornog.

„Samo Đoković zna da li je imao koronavirus ili nije. To je privatna stvar i ne želim da pričam o tome“, prokomentarisao je Fonjini.

BONUS VIDEO: Najbolji momenti finala Nadala i Medvedeva u Australiji

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar