Novak Đoković Foto:JB Autissier / Panoramic / Profimedia

Zadovoljan je bio srpski teniser.

Novak Đoković je razbio Italijana Lorenca Musetija u četvrtfinalu mastersa u Partizu sa 6:0, 6:3.

PROČITAJTE JOŠ

Srpski teniser je bio zadovoljan svojom partijom i smatra da je odigrao jedan od najboljih mečeva u godini.

„Ovo je moja najbolja predstava ove nedelje i jedan od najboljih mečeva ove godine. Znao sam od početka kakva je taktika i šta treba da radim, to sam uradio manje-više perfektno. U prvih nekoliko gemova u drugom setu nije tako bilo, ali u ostatku meča jeste. Imao sam dobar intenzitet i nisam hteo da mu dam šansu da se vrati. Pokušavala je publika da ga podigne, ali sam to znao i zato sam na to morao da odgovorim i u drugom setu“, rekao je Novak Đoković.

Novak je brejk u drugom setu glasno proslavio, a novinar je konstatovao da se njegov urlik „čuo do Beograda“.

Novak Đoković Foto:REUTERS/Christian Hartmann

„Bilo je 2:1 za njega i propustio sam brejk priliku baš pre toga, a kad sam nakon nekoliko poena vratio brejk, bilo je važno. To je bilo ključno, nisam hteo da vodi u drugom setu.“

Đoković je u polufinalu, a već je šest puta bio šampion u Parizu.

„Ne znam da li sam nepobediv, ali imao sam mnogo uspeha na ovom terenu, svake godine kada se vratim ovde samopouzdanje je veće, što više pobeđujete to je logično. Logično da razmišljate i da vidite stvari na taj način, volim uslove ovde, drugačiji su u odnosu na drugu godinu, al isam se prilagodio. Od početka sam počeo da igram dobar tenis i nastavio sam to, nadam se da ću uspeti da nastavim tako u istom pravcu“, zaključio je Đoković.

BONUS VIDEO Đoković u svom stilu „urlikom“ proslavio brejk

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar