Novak odigrava udarac u Tokiju, Foto: EPA-EFE/RUNGROJ YONGRIT

Neki od najboljih tenisera na svetu odgovarali su na pitanje o tome ko je najfleksibilniji igrač na ATP turu.

Đoković je završio takmičenje na Olimpijskim igrama u Tokiju bez medalje, ali je godinama gradio reputaciju kao jedan od najgipkijih tenisera.

PROČITAJTE JOŠ:

Bilo da se odigrava slajs ili volej iz proklizavanja, Novak važi za „Spajdermena“ na ATP turu i čovek koji ponekad ume da vadi najbolje udarce iz nemogućih pozicija.

Zato je bilo zanimljivo videti šta o tome misle neke od njegovih kolega poput Danila Medvedeva, Dominika Tima, Andreja Rubljova, Denisa Šapovalova, Matea Beretinija…

Đoković je privukao pažnju u Tokiju i fotkom gde je došao na trening belgijskih gimnastičarki, a Nina Dervel je između ostalih podelila fotografiju sa Srbinom.

Uz njega, kao najfleksibilniji na ATP turu navode se i Grigor Dimitrov, Gael Monfis i Dijego Švarcman, dok je Medvedev jogu istakao kao bitan faktor u Đokovićevoj fizičkoj fleksibilnosti na terenu.

Da podsetimo, Novak je u Tokiju izgubio u polufinalu od Aleksandra Zvereva u tri seta, pa je u borbi za bronzu poražen od Pabla Karenjo Buste, da bi na kraju odustao od meča za bronzu u miks dublu sa Ninom Stojanović.

BONUS VIDEO: Doček srpskih olimpijaca, osvajača medalja u Tokiju

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar