Foto: Starsport

Nikolina Babić, direktorka Teniskog saveza Hrvatske, gost je ovog vikenda "Adrija tura" u Beogradu.

Ona je zajedno sa Goranom Ivaniševiće, direktorom dela turnira u Zadru, iznela impresije o takmičenju na TC Novak i očekivanja od onog koji ćemo imati narednog vikenda u Hrvatskoj.

Na pitanje šta očekuje od dela turnira u Zadru, Nikolina Babić je rekla da ne može da bude promašaja jer iza svega stoji Novak Đoković u kombinaciji sa trenerom Goranom Ivaniševićem.

„Goran i Novak su super spona, to je rezultiralo da Hrvatska dobije ovaj prestižni turnir. Vremena je bilo malo, ali imamo iskustva sa Dejvis kupom. Otvaramo centar sa velikim događajem koji organizujemo u saradnji sa Novakovom fondacijom. I juče i danas je bilo lepo, domaćini su sjajni, imali smo priliku da vidimo kako je sve organizovano u Beogradu. Vidimo se uskoro u Zadru“, izjavila je Babićeva.

Ona je otkrila ko će biti deo muzičkog programa na takmičenju u Zadru.

„Goran, koji je direktor Adrija tura u Hrvatskoj je bio pregovarač i odabirao je izvođače. U petak je na programu Džiboni, u subotu Petar Grašo, a u nedelju ćemo imati posebno iznenađenje“, ostala je zagonetna predsednica TS Hrvatske.

Na pitanje koliko će karata tamo biti pušteno u prodaju, odgovorila je:

„Preporuka je 25 odsto, ali pustili smo nešto više. Videćemo kako će se epidemiološki sve odvijati narednih dana, ako sve bude u redu, nadamo se i većem broju publike. Kod nas je dobra situacija, četiri nedelje nemamo nijednog zaraženog, a 15. juna se otvaraju granice EU. To je velika stvar, svi mogu da vide te velike teniske zvezde. To je prilika da i ljudi iz EU vide sjajne igrače, to je prilika za popularizaciju tenisa, ali i zemalja u kojima se sve ovo igra. Hvala Novaku što nam je tako nešto omogućio“, zaključila je Nikolina Babić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare