Elena Kapelaro i Eduardo Artaldi Foto: Juergen Hasenkopf/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Detalji.

Edoardo Artaldi i Elena Kapeljaro napustili su Novaka Đokovića nakon saradnje duže jedne decenije. što je iznenadilo mnoge, s obzirom da je Edoardo uz Novaka bio još od 2011. godine, a da je Elena u prethodnim godinama u stopu pratila najboljeg tenisera sveta.

PROČITAJTE JOŠ...

Artaldi je Đokovića upoznao dok je radio za kompaniju sportske opreme „Serđo Takini“, koja je upravo na njegov nagovor bila zadužena za Novakovu opremu. Dve godine nakon prvog susreta koji se dogodio 2009, dve strane su i zvanično započele saradnju, a Artaldijeva uloga je rasla iz dana u dan, pa je od vođenja konferencija za medije i bavljenja uobičajenim PR dužnostima Artaldi polako postao ključni faktor u Novakovim poslovnim aktivnostima i komercijalnim dogovorima.

Prethodnih godina njegovo mesto pored Đokovića na turnirima širom sveta zauzela je Edoardova saradnica Elena, koja je postala zadužena za njegov imidž.

Podsećamo, Đoković je u januaru tokom turnira u Adelejdu izbacio Edoarda i Elenu sa tribina nakon što je izgubio set od Sebastijana Korde u finalu ovog turnira.

BONUS VIDEO Ovako je Novak pokorio US Open