Stefanos Cicipas
Stefanos Cicipas; Foto: Tanjug/AP Photo/Marta Lavandier)

Kontroverzne izjave grčkog tenisera.

Stefanos Cicipas pokušaće da na Rolan Garosu osvoji svoju prvu grend slem titulu u karijeri. Već jednom je igrao finale kada ga je porazio Novak Đoković pre dve godine, a sada nije ni blizu u tako dobroj formi. Ipak, napredak je primetan kako se bliži turnir pa će iz drugog plana pokušati da napravi rusvaj u Parizu.

PROČITAJTE JOŠ

Novinari nisu propustili da ga uoči starta turnira pitaju i o eventulanom istorijskom peharu Novaka Đokovića koji bi titulom u Parizu mogao da postane najtrofejniji teniser svih vremena kada su u pitanju grend slemovi.

„Koliko god da je taj broj neverovatan. Ne gubim san zbog toga. Uopšte ne razmišljam o njegovim dostignućima. Ukoliko uspe da osvoji 23. grend slem, verujem da bi to bilo sjajno za njega. Naravno, ukoliko je u stanju to da uradi, zaslužuje veliko poštovanje – rekao je uz osmeh Cicipas.

Na zanimljiv način je Grk otkrio i šta mu je glavni cilj u karijeri.

„Pokušavam da se koncentrišem na svoj rad. Da jednoga dana postanem igrač koga će svi mrzeti. Naravno, mislim to u dobrom smislu. Znate, kada krenete da pobeđujete postajete nepopularni“, nasmejao se Cicipas, koji će ovom izjavom sigurni podiću prašinu.

BONUS VIDEO Đoković besni na svoj tim u boksu u Rimu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar