Jeziva poruka Cicipasa: Počeo sam da haluciniram od karantina

Tenis 28. mar. 202020:08
Podeli:
Cicipas u izolaciji; Foto Printskrin Jutjub

Najpoznatiji grčki teniser Stefanos Cicipas koji se bori s koronavirusom, oglasio se putem video-poruke, a njegovo izlaganje nakon duže samoizolacije, bilo je zabrinjavajuće.

Talentovani Cicipas nije krio da je pao u depresiju, da je počeo da halucinira, a na sve to posvađao se i sa porodicom.

„Ovakve stvari, poput halucinacije se dešavaju kad ste zaglavljeni predugo u karantinu. Ne šalim se, počnete da pričate sa stvarima i da gubite razum. Ako se pitate zbog čega nisam sa porodicom, posvađali smo se pre nekoliko dana i jednostavno sam otišao“ izjavio je Cicipas.

Grk, koji je poslednji meč odigrao protiv Novaka Đokovića u finalu Dubaija, gde je poražen, osvrnuo se na sukob s najbližima.

„Naravno da ih još volim, a stvarno se i radujem da ih nekad opet vidim, ali je stvarno stresno biti tamo sa njima. Zato sam odlučio da odem i budem sam. Ne znam čak ni šta pričam trenutno. Počeo sam da čitam knjige, pokušavao da se obrazujem. I ovo ne deluje kao zanimljiv vic, i ono sa korona pivom nije zanimljiv vic, nije. To je jednostavno bilo u mom frižideru“. Počeo sam čak i da se gojim, bez obzira na to što se trudim da održim formu. Sledećih nekoliko nedelja biće ključno“, zabrinuo je Stefanos Cicipas fanove i sve koji su gledali njegov tridesetominutni video na Jutjubu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram