Foto: Predrag Milosavljevic/Starsport

Meč karijere za Lajovića

Foto: Nova.rs/Shutterstock

Dušan Lajović je prošao u finale Srpske opena, pošto je nakon vleikog preokreta izbacio Miomira Kecmanovića rezultatom 2:1.

Kecmanović je servirao za meč u drugom setu, ali nije uspeo da privede duel kraju, pa je Lajović smogao snage za preokret.

PROČITAJTE JOŠ:

„Bio sam na konopcima, gotov, nekako sam se vratio, bili smo umorni fizički i mentalno, ali mislim da je bio to sjajan meč“, rekao je Lajović.

U finalu će Lajović odmeriti snage sa Andrejem Rubljovim sa kojim se sastao smao jednom do sada, ali su mnogo puta trenirali. Dušan je dobio jedini međusobni duel sa 2:0 u Umagu 2019. godine.

„Nema tajni sa Rubljovim, igrali smo par puta, nadam se da ću fizički uspeti da uživam. Andrej je u formi života. Iskreno nema tajni sutra, Andrej i ja često treniramo zajedno u Španiji, on je u životnoj formi, ali i ja igram sjajan tenis. Nadam se da ću se oporaviti za finale“, objasnio je Lajović.

Finale je na programu u nedelju od 14 časova.

„Kad je finale (smeh)? Hvala publici, izvukao sam se ovaj meč, Miša je taktički imao bolji set i po, uspeo sam da dođem do taj-brejka, u trećem setu je bila borba do samog kraja. Servis nije značio ništa koliko smo bili umorni“, zaključio je srpski teniser.

BONUS VIDEO Đorđe Đoković o Novaku, dve licence za Srbiju i zašto Kirjos nije došao

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar