Vanesa i Bernard Tomić
Vanesa i Bernard Tomić; Foto: Screenshot Instagram vanessa5ierra

Bernarda Tomića, mnogi znaju kao lošeg momka tenisa, ali ovaj Australijanac želi da ponovo pokaže da i te kako zna da igra.

PROČITAJTE JOŠ

Iako ima 29 godina i zauzima 254. mesto na ATP listi ne želi da se zadovolji time, iako je do pre nekoliko meseci likovao zbog miliona koje je zaradio.

„Ja samo brojim svoj novac, to je sve što radim. Brojim svoje milione, idi ti na teren i uradi ono što sam ja“, pričao je Tomić tada.

Zatim je tvrdio mu je tenis dosadio, pa se glupirao i na teniskom terenu na svaki način na koji je uspeo.

Sada kao da je doživeo epifaniju.

„Pokušaću da sve preokrenem i dam sebi najbolju moguću šansu u narednih nekoliko godina. Imam još jednu šansu u ovome. Pokušaću da to uradim za sebe“, rekao je Tomić za „Kurijer mejl“.

Nakon Vimbldona 2017. godine je bio podjednako brutalan.

„Verovatno me ne volite, ali sa samo 24 godine vi možete samo da sanjate da imate ono što ja imam. Na kraju dana, voleli me ili ne meni je svejedno. Samo nastavite da sanjarite o svom autu iz snova ili kuću dok ih ja kupujem.“

Kasnije se pokajao, pa tvrdi da je rekao „nešto što bi samo dete izgovorilo“.

Sada tvrdi da su ga slava i novac omeli da pokaže sve što zna na terenu. Te reči dolaze od momka koji je sa samo 18 godina bio četvrtfinalista Vimbldona. Bio je i 17. teniser sveta.

Naravno, ovo prosvetljenje doživeo je nakon što je raskinuo vezu sa Vanesom Sijerom. Ova devojka objavljuje fotografije i snimke na „OnlyFans“, sajtu za odrasle. Navodno su objavili i porno snimak, a onda su raskinuli. Nakon toga su nastavili konflikt, a sada se konačno i to stišalo.

Njegova devojka ga je prijavila jer joj je razbio dva telefona i laptop i prema njenoj proceni naneo materijalnu štetu od 16.000 dolara. Kako pišu hrvatski mediji ispred njihovog apartmana se moglo čuti; „gde si me to doveo“, a nakon toga je Tomić Sijeri polomio telefone i laptop na odmoru u Splitu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanessa Sierra (@vanessa5ierra)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanessa Sierra (@vanessa5ierra)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanessa Sierra (@vanessa5ierra)

BONUS VIDEO Poen Novaka Đokovića podigao navijače u Parizu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar