Novak Đoković
Foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

ATP je u zvaničnom partnerstvu sa portalom "Racquet Magazine", što je izazvalo revolt navijača Novaka Đokovića.

PROČITAJTE JOŠ

ATP je objavio intervju sa Andrejem Rubljevim i Arinom Sabalenkom, u zvaničnom partnerstvu sa ovim portalom, koji je svojevremeno na „tapet“ stavljao Novaka Đokovića.

Popularni „Racquet“ je pravio montaže Novaka Đokovića kako šalje koronu navijačima, karikirajući njegov tradicionalni pozdrav publici posle pobeda.

Nazivao ga je klovnom i tvrdio „da to pokazuje iznova i iznova, i da je potpuni klovn bio i kada je u pitanju koronavirus“.

Pisalo se i kako je „gledanje Đokovićevih mečeva mazohizam, traćenje vremena, velika prilika za razočaranje“, urednici su pisali kako ne žele da gledaju četiri sata Novakovih bekhenda.

„Ovo je zaista sramotno. Dovoljno je loše što mediji napadaju i omalovažavaju igrače koji im se ne sviđaju nekim izuzetno neukusnim stvarima. Ali ATP se udružuje sa takvim medijima, a ATP treba da predstavlja SVE igrače. Ova veza je neprihvatljiva. ATP se sada besramno udružuje sa portalom koji je napao i ismevao najboljeg tenisera sveta. Da li mislite da bi dobili posao sa ATP-om da su nešto slično pisali o Federeru? Zaista je ovo sramotno“, napisao je Pav Džil, jedan od poznatijih navijača Novaka Đokovića kome nisu promakle ove davnašnje prozivke.

Inače, ni sam Novak nije miljenik ATP-a otkad je oformio PTPA, organizaciju koja ima misiju da pomogne slabije rangiranima i zbog koje je ATP već menjao nagradne fondove i raspodelu koja omogućava učesnicima prvih kola da više zarade.

BONUS VIDEO Vidić i Ivanović sa Čeferinom na finalu Lige nacija

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare