Foto: Screenshot Instagram anaivanovic

Nekada najbolja teniserka sveta Ana Ivanović podelila je deo svog dosadašnjeg iskustva u trudnoći.

Ana je u devetom mesecu trudnoće, čeka treće dete i kako je nedavno rekla, ne zna mu pol. Kaže da je neposredno skoro neposredno pred porođaj uzbuđena.

PROČITAJTE JOŠ:

„Mozak u trudnoći možda zaboravlja mnoge stvari, ali uzbuđenje uvek ostaje“, rekla je Ana uz fotografiju na Tviteru.

Ranije je ispričala da će pol deteta ostati tajna do samog kraja, a sa Bastijanom Švajnštajgerom, proslavljenim fudbalerom, već ima dvoje dece.

Ona i Bastijan imaju sinove Luku i Leona, a oboje bi voleli da treće dete bude ćerka. Ne tako davno, Ana je ispričala i kako vaspitava svoje sinove koji se povremeno čude kada prolaznici pozdravljaju njenog supruga.

„Naša deca uopšte ne znaju ko smo mi u smislu naše karijere. Čak i kada nas ljudi zaustave da se slikamo mnogo je zanimljivo, jer njima to uopšte nije jasno. Oni misle da su to neki naši prijatelji. Jednom se desilo da su Bastijana zaustavili par puta, a stariji sin me je pitao „mama, zašto se oni toliko slikaju sa tatom“, ja sam ga pitala šta on misli, a on mi je odgovorio da misli da to nije lepo. Tako da ne želimo da ih opterećujemo, želimo da oni imaju svoj put. Njih dvojica su totalno različiti, ali su i dosta bliski što je jako važno“, ispričala je Ana skoro za TV Nova S.

BONUS VIDEO Ana Ivanović o kraju karijere, odnosu sa Švajnštajgerom i deci: U kući se više gleda fudbal

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar