Foto: EPA-EFE/SRDJAN SUKI

Uzbudljiv meč, malo je falilo da ode na drugu stranu

Srpska teniserka Aleksandra Krunić pobedila je Amerikanku Grejs Min sa 2:1, po setovima 3:6, 7:5, 7:5, u drugom kolu kvalifikacija za Rolan Garos.

PROČITAJTE JOŠ:

Meč je trajao dva sata i 22 minuta, a srpsku teniserku samo još jedna pobeda deli od plasmana u glavni žreb Rolan Garosa. Krunić će u tom meču odmeriti snage sa mađarskom teniserkom Reka-Luka Jani.

Srpkinja je u prvom setu dva puta gubila svoj servis, a uspela je da vrati samo jedan brejk, što je bilo dovoljno da Amerikanka povede sa 6:3.

U drugom setu viđena je revija brejkova, kojih je ukupno bilo sedam. Pivela je Amerikanka sa 3:0 uz dva brejka prednosti, ali je odmah popustila, te je Krunić smanjila na 3:1.

Usledio je još jedan loš gem za Srpskinju, te je Min imala ponovo dva brejka prednosti, ali je oba prokockala. Krunić je od 5:3 uspela da stigne do 7:5 i izjednači u setovima.

U odlučujućem setu Krunić je prva oduzela servis rivalki, ali je potom dva puta zaredom poklekla. Ipak, uspela je da se vrati i poravna na 3:3.

Do rezultata 6:5 nije bilo brejkova, a Krunić je u poslednjem gemu iskoristila prvu brejk, set i meč loptu i sve je bilo rešeno.

BONUS VIDEO Novak Djokovic izjava posle meča

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar