Foto: REUTERS/Thaier Al-Sudani/Guliver

Organizatori egzibicije "Adrija tur" će zbog velikog interesovanja za predstojeći humanitarni egzibicioni teniski turnir pustiti u prodaju novi kontigent ulaznica.

Kako se saznaje, novi kontigent od približno 1.000 karata biće pušten u prodaju u petak, 5. juna od 12 časova na portalu Tickets.rs i prodajnim mestima Ticket Vision.

PROČITAJTE JOŠ:

Organizatori turnira koji se igra od 12. do 14. juna na terenima Teniskog centra Novak, kažu da je  interesovanje ogromno i da čine sve ne bi li koliko-toliko izašli u susret svima koji žele da vide na delu šampiona Australijan opena, kao i finalistu, Dominika Tima, ali i Nemca Aleksandera Zvereva i druge zvezde takmičenja.

Trenutno se radi na povećanju kapaciteta stadiona, kako bi bilo moguće da još zainteresovanih prisustvuje mečevima.

Sportskom spektaklu će prethoditi turnir Teniskog saveza Srbije u formatu kvalifikacija koje počinju 8. juna, sve do finala koje se održava u petak 12. juna.

Inače, „Adrija tur“ je donirao Teniskom savezu Srbije 50.000 evra kojim će se uvećati nagradni fond turnira u seriji TSS tur, počevši od turnira koji će biti održan na terenima TC Novak (seniori i seniorke od 8. do 12. juna) gde će nagradni fond biti uvećan za 25.000 evra.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar