Foto: Printscreen/Youtube

Gotovo da nema teme koje se Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, nije dotakao prilikom obilaska kasarne "Boško Palkovljević Pinki" u Sremskoj Mitrovici. Jedna od njih je i ostvarivanje njegovog dečačkog sna da postane košarkaški trener za mlađe kategorije.

PROČITAJTE JOŠ

On će, naime, od septembra biti brucoš Visoke sportske i zdravstvene škole strukovnih studija, smer – sportski trener.

Novinare u Sremskoj Mitrovici zanimalo je šta misli o pesmi Pokreta ujedinjenih fantoma (PUF) „Vučiću, treneru!“, koja, kako su naveli, „satirično“ opisuje nameru predsednika Srbije Aleksandra Vučića da postane košarkaški trener.

„Što se tiče treniranja, da vam kaže, pa i u Zabeli (Kazneno-popravni zavod u Požarevcu, p.a.) i bilo gde drugde bih radio marljivo, radio bih vredno, trenirao bih nekoga i bio bih uspešan. I ne bih krao kao neki drugi gde god da se nalaze. E, u tome je razlika, ogromna razlika“, rekao je Vučić.

On je zatim je dodao:

„A ja ću stići, da znate, još jednu visoku strukovnu školu na vreme da završim. Trudiću se da bude sa dobrim i pristojnim ocenama, a gde ću da primenjujem znanje – svejedno. Biću u svojoj zemlji, sa svojim narodom“, rekao je Vučić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare