Vinifer Vini Fernandez
Vinifer Vini Fernandez; Foto: Youtube Screenshot MerkinMuffly

Pre pet godina je preko noći odbojkašica Vinifer Fernandez postala planetarna senzacija zbog atraktivne poze prilikom meča Dominikanske Republike i Brazila.

PROČITAJTE JOŠ

Snimak ove devojke je ubrzo obišao čitavu planetu, a nije bilo tinejdžera u Srbiji koji nije imao njen snimak u mobilnom telefonu.

Na „Jutjubu“ postoje brojne kompilacije u kojima je ona glavni lik, ali ne zbog maestralnih poteza na odbojkaškom terenu, već zbog lepote.

Njena fotografija je krasila mnoge pozadine telefona mesecima…

Nju slava na internetu ne zanima, pa danas niko sa sigurnošću i ne zna da li ona sama upravlja nalogom na Instagramu. Ovakvu pažnju je procenila kao neželjenu, pa se dugo nije pojavljivala u javnosti.

Gotovo sve fotografije su imale potpis koji je aludirao na to da su nastale ranije.

Prema zvaničnim informacijama Odbojkaškog saveza Dominikanske Republike reprezentaciju je bez objašnjenja napustila 2018, a njen doprinos u osvajanju Panameričkog kupa dve godine ranije u Santa Domingu sa selekcije do 23 godine bio je nemerljiv.

Savez je demantovao i da Fernandez koristi društvene mreže.

„Uhvatila me nostalgija“, pisalo je uz jedan od retkih „selfija“ koji je objavila.

Fotografije se na njenom profilu i dalje pojavljuju sporadično, ali gotovo sve su iz perioda kada je nosila dres reprezentacije.

Tako je i dalje najnovija ona fotografija iz 2020. kada su mnogi ostali začuđeni kako izgleda, ipak, na društvenim mrežama se sa vremena na vreme pojavi pitanje gde i šta radi po mnogima najseksipilnija odbojkašica svih vremena.

Koliko je i dalje popularna svedoči da se svake nedelje pojavi najmanje tri ili četiri snimaka iz njene karijere. Pre dve nedelje se pojavio i jedan za koji se smatra da je nastao ove godine.

Ipak, ona je nastavila da bude tajnovita i da se ne pojavljuje u javnosti.

Vinifer Fernandez
Vinifer Fernandez; Foto: Screenshot Instagram winifernandez

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Winifer Fernández? (@winifernandez)

 

BONUS VIDEO Izjava Milice Mandić na otkrivanju murala

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar