Foto: Printscreen Twitter / Fight Haven

Poljski MMA borac Amadeuš Roslik, poznat i po nadimku "Ferari", udario je jutjubera Sadeka van oktagona, a posle više nedelja, video tog incidenta je postao viralan.

Poslednjih godina svedočimo da neki od jutjubera poput Džejka i Logana Pola oprobavaju svoje veštine u ringu ili oktagonu, ali ovog puta je Roslik prešao granicu sporta.

PROČITAJTE JOŠ:

Sadek je u više navrata javno kritikovao „Ferarija“, zbog čega je profesionalni MMA borac rešio da mu se revanšira pesnicama, krajem prošle godine.

Dok je jutjuber u prenosu uživo razgovarao sa novinarkom Monikom Laskovskom, Roslik je uleteo u kadar i nokautirao Sadeka.

Bacio ga je na promotivni zid pozadi, skinuo mu je naočare udarcem, a jutjuber je uspeo da se pridigne i krvav hteo da nastavi razgovor.

Roslik do sada ima 3-3 skor u profesionlnom MMA sportu, a bavio se i boksom i kik-boksom. U septembru je debitovao u „Haj ligi“, a veći deo iskustva ima iz „Fejm MMA“.

Rosliku ovo nije prvi put da pravi ovakve poteze van „kaveza“. U martu se potukao tokom davanja izjava pre borbe, a Poljak je 2020. diskvalifikovan jer je oborio protivnika, a onda ga udario dok je ovaj bio na podu i u nesvesti.

BONUS VIDEO Vaso Bakočević: Jedini sam MMA borac koji je plav pre meča

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar