Ovo su dobre vesti.

Trku na stazi Silverston u Velikoj Britaniji obeležila je prva pobeda u karijeri Karlosa Sajnca i težak incident na startu trke zbog kojeg smo imali veliku pauzu.

PROČITAJTE JOŠ

Vozač Mercedesa Džordž Rasel i Gvanju Žu, vozač Alfa Romea imali su stravičan sudar na poečetku trke, a kineski vozač je završio u bolnici.

U incidentu su učestvovali i Aleksander Albon i Juki Cunoda, a Žuov bolid se prevrnuo na krov posle udarca.

Bolid Žua se nakon sudara sa Raselom prevrnuo, a vozač je leteo po stazi okrenut naopačke i delovalo je da će to ostaviti trajne posledice.

Odmah je stigla vest da je Rasel dobro, dok je Žuu morala da bude ukazana pomoć, te je na nosilima iznet sa stazel.

Vozač Alfa Romea oglasio se iz bolnice i doneo dobre vesti, da se oseća odlično.

„U redu sam, sve je dobro. „Halo“ me je spasio danas, hvala vam svima na lepim željama i porukama“, napisao je na instagramu Džou i postavio svoj selfi.

Naprava „halo“ ili popularni oreol, spasila je juče najpre vozača na trci Formule 2, koju je takođe obeležio žestok incident, a onda i Žua.

Trke Formule 1 možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON Mini paket van SBB mreže preko bilo kog interneta u Srbiji. EON Mini dostupan je za 1.299 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana.

BONUS VIDEO Težak udes u Formuli 2, oreol spasao život

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar