Denis Tot
Foto: Screenshot Instagram denis_tot

Spekulisalo se čitav dan o čemu se radi, a na kraju je brat odlučio da se oglasi.

Denis Tot, hrvatski rukometaš, preminuo je u 28. godini u Severnoj Makedoniji, a čitav dan se nagađalo šta se zapravo desilo.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon brojnih informacija sa makedonskih portala da je bio brutalno pretučen, odlučio je da se oglasi njegov brat Boris koji je otkrio šta se zapravo desilo.

„Hvala lepo gospodi novinarima na ‘profesionalno’ obavljenom poslu.

Može samo da vas bude sramota zbog plasiranja dezinformacija u javnost i širenja laži radi skupljanja klikova. Denis je preminuo od srčanog udara, a ne od bilo kakvih telesnih povreda, tuče i ostalih gluposti koje su tokom celog dana bile pisane. Sramota da na tuđoj nesreći gradite publicitet“, objavio je Boris Tot, a preneo je „Index.hr“.

Maja Mojsova, upravnica bolnice u Skoplju, demantovala je da je u pitanju nasilna smrt, a kasnije je i Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije potvrdilo da je Tot stigao u bolnicu u kritičnom stanju zbog sračnog zastoja.

Tot je karijeru počeo u Bjelovaru, a onda je posle Poreča stigao i do Ademar Leona iz Španije. Igrao je u Austriji, a za reprezentatciju Hrvatske nije nikada zaigrao. U Severnoj Makedoniji je igrao za Ohrid, a kasnije i Butel.

BONUS VIDEO Škrbić o Toniju Đeroni: Ja sam možda glavni krivac što je došao

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar