Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Poznati UFC borac, Kolbi Kovington, naslađuje se porazu Nejta Robinsona, nekadašnjeg NBA košarkaša, ali želi i da se bori protiv Lebrona Džejmsa.

Pobeda jutjubera Džejka Pola nad čuvenim košarkašem, trostrukim šampionom u zakucavanju na Ol staru, i dalje je „vruća tema“ u Americi.

PROČITAJTE JOŠ

Nije mogao Kovington da odoli, a da to ne prokomentariše u svom stilu.

Jedan od najboljih velteraša sveta je čak opet morao da prozove najveću košarkašku zvezdu današnjice, Lebrona Džejmsa.

„Čuo sam da su leš Nejta Robinsona konačno sastrugali s poda Stejpls Centra. Ja bih Lebrona Džejmsa naterao da poljubi pod za upola manje vremena. Svi znaju da su današnji NBA igrači najmekši i najprivilegiraniji sportisti sveta“, provokativno je napisao Kovington.

Poznato je da je Kovington uz Donalda Trampa, a nedavno je prozvao i NBA košarkaše da su licemeri jer bojkotuju sport koji im jedoneo milione. U septembru je jednu pobedu proslavio uz poruku Lebronu.

„Posvećujem ovu pobedu svima onima koji prvi stižu na mesto nesreće, svoj vojsci. Ovaj svet ne bi bio bezbedan bez vas. Čuvajte nas i dalje, a ne ove ‘probuđene’ sportiste. Muka mi je od tih ‘probuđenih’ sportista i kukavica bez kičme, kao što je Lebron Džejms“, rekao je Kovington.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar