Elis Kristi
Foto: Screenshot Instagram elisechristielikescake

Elis Kristi je jedna od najpoznatijih sportistkinja Engleske, iako je javnost u Srbiji ne poznaje.

Ova reprezentativka u brzom klizanju ima tešku životnu priču, a nedavno se odlučila na još jedan potez koji se retko viđa.

PROČITAJTE JOŠ

Odlučila je da otvori nalog na sajtu za odrasle na kojem prodaje svoje obnažene fotografije. Naime, pretplata na njen nalog je 11 dolara mesečno, a sve to čini kako bi sakupila novac da putuje na Zimske olimpijske igre 2026. godine.

Ona je tri puta bila prvakinja sveta, a ZOI u Pekingu je ove godine propustila zbog povrede ligamenata kolena nakon koje je saopštila da odlazi u penziju.

To je rekla BBC, a onda je nekoliko meseci kasnije saopštila da je ipak promenila odluku.

Istakla je da želi da putuje u Milano i da će sama finansirati čitav plan, a pronašla je i način da dođe do novca. U nekoliko intervjua je promovisala da se nalazi na sajtu za odrasle i sada samo želi novac.

Njena autobiografija bila je jedna od najprodavanijih, a mnogi šokantni detalji su isplivali u javnost.

Njena autobiografija pod naslovom „Otpornost“ privukla je veliku pažnju britanske javnosti, a po prvi put je tako detaljno govorila o silovanju koje je preživela kada je imala 19 godina.

„Izašla sam, drogirana sam i neki nepoznat momak me je silovao. Nisam nikome rekla za to godinu dana. Te večeri je moje telo bilo čudno, nije funkcionisalo kako treba. Pokušala sam da odem, ali jednostavno nisam mogla da bežim. Padala sam sa svakim novim korakom. Čak i kad sam potpuno pijana nikada nisam osetila tako nešto. Koliko god da sam se trudila nisam mogla da pobegnem od tog momka“, otkrila je ona u autobiografiji.

Objasnila je i zašto nije prijavila silovanje tvrdeći da „nije bila prebijena i ostavljena da umre“.

„Na kraju putovanja taksijem odveo me je kući. Videla sam da će da me seksualno napastvuje i ponavljala sam: „Ne, ne“. Osećala sam se posramljeno, a sada znam da je to bilo potpuno pogrešno“, ističe ona.

BONUS VIDEO Triler u Manili – najspektakularniji dvoboj u istoriji boksa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar