Foto: EPA-EFE/HENNING BAGGER DENMARK OUT

Rukometaši Srbije su protiv Norveške ušli u meč svesni da im pobeda donosi veoma izgledne šanse za plasman među osam najboljih na Svetskom prvenstvu u Poljskoj i Švedskoj, ali je u drugih 30 minuta došlo do velikog pada u igri izabranika Tonija Đerone.

Imali su prednost početkom drugog dela 19:14, od tog momenta „orlovi“ su postigli samo pet golova, primili 15, pa su Skandinavci meč priveli kraju sa 31:28 i za Srbiju poprilično zakomplikovali situaciju.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, Đerona je pred meč sa Argentinom (15.30) rekao da će „orlovi“ dokle god postoji šansa dati sve od sebe.

„Posle podne ćemo predstaviti igračima prikaz njihovih grešaka, kako bi mogli da nauče iz onoga što se desilo od 36. minuta pa na dalje. Takođe, jako je važno oporaviti igrače jer nas već sutra očekuje duel sa Argentinom, a mi moramo da damo 100 odsto u naredne dve utakmice. Svaki gol je bitan i dokle god postoje teorijske šanse, imamo čemu da se nadamo, ali i obavezu da završimo prvenstvo na najbolji mogući način“, rekao je Đerona.

Još uvek postoje šanse za prolaz u narednu rundu, ali šanse za to su veoma male i po svemu sudeći Srbija će nažalost ostati bez borbe za medalju.

BONUS VIDEO Velika bruka rukometašica Crne Gore

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar