Tom Brejdi i Žizel Bundšen
Foto: EPA/JUSTIN LANE

Poznat je razlog zbog čega je odlučio da se rastane jedan od najmoćnijih parova današnjice.

Zvezda američkog fudbala Tom Brejdi i model Žizel Bundšen angažovali su advokate kako bi prošli kroz proceduru razvoda.

PROČITAJTE JOŠ

Igrač američkog fudbala i brazilski supermodel rešili su da se razvedu nakon 16 godina braka.

Tom Brejdi i Žizel Bundšen u braku su bili od 2006. godine, a zajedno imaju dvoje dece, sina i ćerku.

Kako navode američki mediji, jedan od najpoznatijih parova na svetu nekoliko proteklih meseci ne funkcioniše više kao ranije, pa su Tom i Žizel rešili prvo da žive odvojeno, a onda i da pokrenu brakorazvodnu parnicu. Njih dvoje su angaživali advokate, te traže način kako da podele imovinu vrednu milione dolara.

„Nikad nisam mislio da će im ova svađa biti kraj, ali izgleda da jeste. Mislim da ovog puta nema povratka. Oboje imaju advokate i sada prate šta će sve podrazumevati razvod, ko će šta dobiti i kakve će biti finansije“, rekao je jedan izvor blizak manekenki i zvezdi američkog fudbala za strane medije.

Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Kako se navodi, oboje žele da ostanu blizu deci, pa bi podelili starateljstvo. Zahtev za razvod podneli su na Floridi, gde su smešteni i gde Tom igra za Tampa Bej Bakanirse. Brazilka se navodno dugo nije slagala sa njegovom odlukom da nastavi karijeru i u 46. godini.

Procenjuje se da Brejdijevo bogatstvo iznosi oko 800 miliona dolara i da će veliki deo morati da da supruzi, ali će sve biti odlučeno na sudu jer nije poznato da su potpisali predbračni ugovor.

Odluku da se vrati na teren Brejdi je doneo nakon što je uživo gledao Kristijana Ronalda kako je dao het-trik u Premijer ligi.

Žizel mu je navodno poručila da je došao trenutak da se posveti porodici, ali je još jednom Brejdi odlučio da nastavi karijeru što je postao predmet razdora.

BONUS VIDEO Zavirite u garažu Kristijana Ronalda – neće vam biti dobro

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare