Veronika Rajek
Veronika Rajek; Foto: Screenshot Instagram veronikarajek

Po mnogima najbolji kvoterbek u istoriji NFL lige Tom Brejdi više pažnje privlači zbog burnog privatnog života u poslednje vreme.

Posle 13 godina se neočekivano razveo od Žizel Bundšen, a navodno je problem što je on odlučio da se još jednom vrati iz penzije.

PROČITAJTE JOŠ

Ona mu je poručila da će ga napustiti ukoliko to učini, ali je ljubav prema američkom fudbalu presudila.

Žizel je navodno već našla utehu u zagrljaju sa trenerom borilačkih veština, dok je Tom odlučio da bude sa Veronikom Rajek, 26-godišnjom lepoticom iz Slovačke.

Veronika je još u braku sa Rajeku, ali to nimalo ne smeta Brejdiju koji po pisanju američkih medija priprema još jedan razvod, ovog puta Veronike od Viktora Rajeka, 37-godišnjeg člana bob reprezentacije Slovačke.

Njih dvoje su u braku već tri godine, ali odavno ne žive zajedno, pa su počeli Veroniku da povezuju sa Brejdijem. Isti mediji koji su najavljivali i razvod Toma i Žizel, iako potvrede još uvek nema.

Ipak, nedavno se Viktorija pojavila na meču Tampa Bej Bukanirsa i pohvalila je upravo Brejdija.

Veronika je najpopularnija manekenka Slovačke i za mnoge je jedna od najlepših devojaka Evrope.

„Videla sam legendu. Ako me neko pita da li volim Brejdija? Da, volim ga i pokažite mi nekog ko ga ne voli. Čak ga i hejteri mrze jer je najveći ikad“, poručila je Veronika.

Tom Brejdi i Žizel Bundšen su putem Instagrama obavestili pratioce da je došlo do kraja njihovog braka, te da će se sporazumno razvesti.

Njih dvoje su u saopštenju naglasili da će ostati u prijateljskim odnosima, prvenstveno zbog njihove dece.

„Očito je dobra vest da je ovo vrlo prijateljska situacija i da sam sam fokusiran samo na dve stvari – brigu o svojoj porodici i deci, i drugo, da pobeđujem u fudbalu“, rekao je on u jednoj radijskoj emisiji, pa dodao:

„To je ono što profesionalci rade. Fokusiraju se na posao kada je vreme za posao, a onda kada dođete kući, fokusirate se na prioritete koji su kod kuće. Radite najbolje kako znate. Tako ću i nastaviti“.

Fudbaler je iskreno rekao da je otežavajuća okolnost to što se razvod odigrao pred očima javnosti.

„Svi imamo svoje jedinstvene izazove u životu. Svi smo mi ljudi. Činimo najbolje što možemo. Imam neverovatne roditelje koji su me uvek učili kako treba raditi neke stvari. Želim da budem dobar otac svojoj deci“, ispričao je slavni fudbaler.

Tom će se potruditi da medijska pažnja ne ostavi traga na njihovu porodicu.

„Sa izazovima se želite nositi na najbolji mogući način. Dakle, želim da uvek mogu da držim glavu visoko, na terenu i van njega i pokušaću da to činim sve dok sam živ“.

Podsetimo, par se rastao posle 13 godina braka. Imaju dvoje dece – sina Bendžamina i ćerku Vivijan, a fudbaler iz prethodne veze ima i sina Džeka.

BONUS VIDEO Rekapitulacija karijere Toma Brejdija

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar