Foto: EPA-EFE/ANTONIO BAT

Tek bi trebalo da se krene u istragu

Rukometnu reprezentaciju Slovenije do kraja Evropskog prvenstva pratiće loš glas zbog skandala sa snimanjem treninga Srbije pred odlučujući meč u grupnoj fazi.

Slovenija je uspela da pobedi Srbiju sa 27:24 i tako obezbedi prolaz dalje, dok je Srbiji ostalo da spakuje kofere i krene kući.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, nakon meča je naša reprezentativka Jelena Lavko otkrila da su Slovenci snimali trening Srbije, te da im je to pomoglo u spremanju meča.

Nakon što je to otkriveno i potvrđeno slikama, u fokus javnosti došla je i izjava Amre Pandžić, golmana Slovenki, nakon meča.

„Dugo smo se temeljno pripremale za meč sa Srpkinjama. Znale smo da je pred nama zahtevna i teška utakmica u kojoj će odlučivati detalji i što manje grešaka. Drago mi je što smo se skupili tokom meča posle četiri gola zaostatka. U stvari, u ovom trenutku smo se okupili i dokazali da smo pravi tim“, rekla je Amra Pandžić.

Slovenkama očigledno nije bila dovoljna pomoć domaće publike, već su morale da se bave i snimanjem treninga. Ukoliko se ustanovi da su priče istinite, moguće da će biti i kazni.

Za sada nema indicija o tome u kom smeru će se kretati istraga.

BONUS VIDEO Škrbić o Toniju Đeroni: Ja sam možda glavni krivac što je došao

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar