Foto: REUTERS/Steve Marcus/Guliver

Bivši bokserski šampion Majk Tajson postavio je novi video snimak gde se vidi kako trenira sa trenerom Rafaelom Kordeirom.

Američki bokser je u 53. godini pokazao da je u izvrsnoj formi, a nedavno je najavio da će učestvovati u nekoliko egzibicionih mečeva čiji će prihod ići u humanitarne svrhe.

PROČITAJTE JOŠ:

Tajson je van ringa već 15 godina, a u poslednje vreme često na društvenim mrežama objavljuje snimke o tome kako trenira punom parom.

U poslednjem video snimku, na Instagramu, koji traje 25 sekundi, na kraju je poručio: „Vratio sam se“.

„Sve je moguće kada si pametan. Treniraj pametno, oporavljaj se pametno“, napisao je uz video.

Popularni reper i glumac Fifti Sent je prokomentarisao Tajsonov snimak.

„Majk izgleda kao da bi mogao da osvoji još jednu titulu, dok je bokser Rajan Garsija dodao – „Uplašio sam se kada si rekao da se vraćaš“.

Bilo je još dosta interesantnih komentara, a njegov trener Rafael Kordeiro je za „TalkSport“ izjavio kako Tajson ima brzinu nekog ko ima 21 godinu.

„Kad smo počei da treniramo, rekao sam, ‘Bože, neće valjda’. Nisam znao šta da očekujem od nekog ko nije udario u džak bar deset godina. Nisam očekivao da ću videti tako nešto, momka od 21, 22 godine, sa istom tom brzinom. I sad mogu da kažem, morate biti dobri da biste mu sparingovali, jer ako se ne pripremite, patosiraće vas. Snaga je na sasvim drugom nivou. Trenirao sam sa mnogo teškaša u karijeri i ne sa istim respektom prema svakom, ali on je skoro moćan kao Vanderlei Silva sada. Kada pričamo o snazi, dok sam se branio od njegovih udaraca sa desna, pomišljao sam, ubiće nekoga“, zaključio je Kordeiro.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare