Foto: youtube.com

Stefan Sekulić, srpski velteraš, poražen je od Dvajta Granta, posle 15 minuta neizvesne borbe, ali uz kontroverznu sudijsku odluku.

PROČITAJTE JOŠ

Sudije su tesnom odlukom bodovali za Dvajta Granta (11-3) protiv Sekulića (12-4) u Džeksonvilu, pa je naš borac upisao dva poraza u dva UFC nastupa.

Ovaj je posebno gorak, jer je utisak da je odluka mogla da bude i drugačija, Sekulić je taj koji je nametnuo prvi ritam, diktirao tempo, iako se dosta oprezno pristupilo.

Sekulić je taj koji je u završnii prve runde krenuo na rušenje i kontrolisao rivala uz samu ogradu, a u drugoj rundi su pale ruke na obe strane.

Zato je došlo do nekoliko dobrih udaraca, Sekulić je preselio Dvajta u parter, a kako je umor počeo da stiže, stao je i oprez s početka borbe.

Treća runda je zato donela Grantovo rušenje, uzvratio mu je Sekulić istom merom, pa ga je levicom uzdrmao, uhvatio u giljotinu i delovalo je da je prekid blizu.

Ipak, spas za Amerikanca bilo je zvono, a bodovalo se sa 28-29, 29-28 i 29-28 u korist Granta, o čemu će sigurno biti diskusije.

Na društvenim mrežama, mnogi UFC fanovi pokazali su revolt zbog ovakvog epiloga.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar