Foto: EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

Prelepa srpska odbojkašica Stefana Veljković i njen izabranik, takođe odbojkaš, Srećko Lisinac, čekaju prinovu.

Stefana Veljković je u razgovoru za Nova.rs potvrdila najradosnije vesti, a javila nam se iz Jagodine gde uživa u porodičnom domu, dok je Srećko zbog obaveza u Italiji.

PROČITAJTE JOŠ

„Presrećna sam, Srećko i ja dobićemo dečkića. Baš sam danas ušla u četvrti mesec, a za trudnoću sam saznala pre jedno dva i po, tri meseca. Bilo je planirano, hteli smo da se to desi. Za sada nema nekih bitnih promena, a one početne mučnine su prošle. Normalno se osećam, kao da nisam u drugom stanju, bukvalno bih mogla da treniram“, poručila je kroz smeh Stefana.

Njoj je istekao ugovor sa Novarom, a s obzirom na to da je trudna, pitanje svih pitanja bilo je kako će podneti što će po svemu sudeći biti primorana da naredne godine preskoči Olimpijske igre u Tokiju.

E, tek tu nas je najlepša srpska odbojkašica raspametila i oduševila odgovorom.

„Termin je 6. februar i nisam tako isključiva što se tiče Olimpijskih igara. Jeste da će beba biti mala, da će sve to biti teško, ali odbojka je moja ljubav, nešto čime se bavim ceo život i neću odustati od Tokija. Ja ću trenirati, spremaću se i sigurno da nikada ne bih odbila poziv selektora, ukoliko usledi. Naravno, sve je to još daleko. Ima vremena. Prvo da sve protekne u redu oko porođaja, da kasnije budem dobro fizički. Ono što je sigurno da je genetika na mojoj strani i da brzo skidam kilograme i vraćam se u formu. Tako je bilo kad god sam bila povređena“, ističe Veljkovićeva.

Pročitajte još: Poznat raspored odbojkašica Srbije na Igrama u Tokiju

Dok u Srbiji uživa u trudnoći, jedino je rastužuje što trenutno nije sa svojim izabranikom Srećkom Lisincem.

„On je otišao pre nešto više od mesec dana, ali ja zbog čitavog ovog haosa sa koronom nisam. Kasnije su zatvorili granice i bila sam sprečena da mu se pridružim. Srećko je po dolasku u Italiju morao da provede 14 dana u karantinu, da bi počeo s treninzima. Kada se bude ukazala prilika idem i ja u Italiju. Istekao mi je ugovor s klubom, čekam da se granice otvore i odoh kod Srećka“, kaže nekadašnja odbojkašica Crvene zvezde.

Svetska i evropska šampionka nam je otkrila i kako se ponaša budući tata.

Srećko Lisinac: Foto; EPA-EFE/YOAN VALAT

„Oduševljen je naravno, a meni je vreme. Imam 30 godina. Bože zdravlja nije nam u planu samo jedno dete. Znam da treba vremena i snage, energije, ali smisao života je da se osnuje porodica. Bilo nam je malo čudno u početku kada smo saznali predivne vesti, a sada smo već svesni svega. Čujemo se svakodnevno, pita me kako sam i ima li promena, a ja odgovaram da počinju da se naziru, stomačić raste“, završila je razgovor za Nova.rs Stefana Veljković.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare