Aleksandar Džoker Ilić
Foto: Printscreen

Gotovo godinu dana posle borilačkog spektakla održanog u Zagrebu, srpski MMA borac Aleksandar Ilić suočava se sa kritikama zbog onoga što se tada dešavalo u hrvatskoj prestonici.

Naime, on je na borilište izašao uz numeru Dina Dvornika što je zasmetalo pojedinim njegovim simpatizerima.

PROČITAJTE JOŠ

I, izgleda, repovi toga vuku se do današnjeg dana, pošto je Ilić odlučio da se oglasi saopštenjem.

„Svi pušači ku**a koji imaju i dalje problem s muzičkim ukusima, izborom pesama, zameranjem što nisam izašao uz „Oj Kosovo, Kosovo“, „Marš na drinu“, Baju Malog Knindžu i slične pesme uz zastavu Srbije da bi ja nekom prosečnom Srbendi porastao u očima neka se odmah obrišu sami i prekinu da prate moj daljnji rad“, poručio je Ilić.

On se je potom naveo da „pola njih ne zna ni reči himne Bože pravde“.

„Kur*ite se tu velikim patriotizmom, pola vas ne zna sve pravoslavne praznike i običaje, da se sutra zarati uvukli bi se u šupe i tresli se u ćošku iste… Najveći uspjeh vam je lečenje kompleksa po komentarima“.

Kako je naveo, njemu ne treba da izađe uz pesmu Kosovskih božura da bi bio veliki ratnik.

„Dino Dvornik je doktor je*eni koji je bio ispred vremena, samo seljaci nisu shvatili poruku pesme i mog gesta. Slepci i seljaci komentarišu, a ovamo više volite kad domaći borci gube, više se radujete tuđim porazima nego vašim ličnim pobedama i uspesima“, naveo je Ilić.

On je istakao i da nikada neće izaći na borilište uz borbene narodne pesme.

„Ne zato sto ih ne poštujem, već zato što me ne zanima da se ulizujem svom “komšiji” Eri Ojdaniću sa Ibarske magistrale, ne treniram uz takve pesme i ne lože me takve pesme… Razdvojite sport od politike iz vaših bolesnih mozgova. Isto tako nemam ništa protiv kad neko izlazi uz takvu muziku ako to njemu odgovara, prija i vozi ga na neki način. Samo napred“, istakao je Ilić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar „Joker“ Ilić ? (@ilkemma)

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare