Foto: SIM Srbije/Stefan Cvetkovic

Državno finale Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Srbije i zvanično je počelo u Brzeću, na Kopaoniku, žrebom za takmičenje u ekipnim sportovima.

Ovo je sedmi put da će se završnica najlepše sportske priče za decu održati u našoj zemlji. A ove godine trajaće naredna tri vikenda septembra, od petka do nedelje.

PROČITAJTE JOŠ:

Prvog vikenda, finalna takmičenja održaće se u rukometu za dečake i devojčice,
turniru Lino između dve vatre, tenisu, stonom tenisu i šahu. Ceremonija Svečanog otvaranja zakazana je na terenima hotela „Junior“, u subotu od 10.00 časova.

„Nastavljamo da širimo osmehe dece Srbije. Za nas je posebno važno to što smo naš kofer zaista napunili sa mnogo osmeha i pozitivne energije i uspeli da krstarimo širom Srbije. I pored epidemiloške situacije mi smo zadovoljni sezonom i realizacijom Igara i puni dobrih utisaka došli smo u Brzeće, gde ćemo se družiti naredna tri vikenda“, poručila je predsednica SIM Srbije Ivana Jovanović.

Foto: SIM Srbije/Stefan Cvetkovic

Uz Ivanu Jovanović, kuglice na žrebu su izvlačili Vladan Milić, direktor hotela Junior Nikolas Sliousaregko, predstavnici koordinatora Filip Komarica i Mirko Petrović.

Državno finale održava se u skladu sa svim epidemiološkim preporukama Vlade Srbije i Kriznog štaba.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar