Foto: FAMO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Umesto uspona - pad.

Bejli Smit, supertalentovani igrač australijskog fudbala i jedna od najvećih sportskih zvezda u uspodnu u Australiji, našao se na stubu srama nakon što je objavljen snimak na kom se vidi kako ušmrkava nepoznatu supstancu, da bi potom bio objavljen i drugi snimak na kom 21-godišnji Australijanac drži kesicu sa belim prahom.

PROČITAJTE JOŠ...

Sve ovo je izazvalo burnu reakciju javnosti, nakon čega se i sam Smit oglasio saopštenjem i praktično potvrdio da je koristio narkotike:

„Svestan sam da se na društvenim mrežama pojavio moj snimak sa nedozvoljenom supstancom. U sučeljavanju sa ovim događajem, u iskušenju sam da govorim koristeći floskule i izbegnem problem. Međutim, odlučan sam da naučim svoju lekciju iz prošlosti, kako bih bio bolja osoba u budućnosti.

Nakon mnogo razmišljanja, sada sam u poziciji da priznam učešće u događajima sa kraja 2021. godine zbog kojih me je stid. Nemam izgovor, ali stanje mog uma posle velikog finala je u velikoj meri palo, i izgubio sam kontrolu, zbog čega sam pravio velike greške. Sve ovo je rezultiralo mojim privremenim povlačenjem iz fudbala. Sve to me je podsetilo da sam još uvek čovek koji raste“, naveo je Smit u opširnom saopštenju.

BONUS VIDEO Rekapitulacija karijere Toma Brejdija

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar