Sebastijan Vetel
Sebastijan Vetel Foto: EPA-EFE/Ali Haider

Filmske scene u Španiji

Sebastijan Fetel (34), bivši svetski šampion Formule 1 bio je žrtva pljačke u Barseloni, nakon čega su usledile filmske scene.

PROČITAJTE JOŠ

Policija je potvrdila da je četvorostruki svetski šampion u napadu prošao bez povreda, ali su mu razbojnici ukrali ranac iz automobila, nakon čega ih je Fetel pojurio na skuteru.

Pljačka se dogodila u centru Barselone, ispred hotela u kojem je boravio tokom trke za Veliku nagradu Barselone prethodnog vikenda. Španski mediji prenose da je Fetel ostavio otvoren prozor na svom automobilu, što su prevaranti iskoristili i ukrali mu ranac.

Foto: EPA-EFE/Alejandro Garcia

Međutim, Nemac je krenuo električnim skuterom da lovi razbojnike nakon što je pomoću slušalica koje su se nalazile u njemu uspeo da utvrdi gde se nalazi ukradeni ranac. Slušalice je pronašao odbačene, a pretpostavlja se da su razbojnici shvatili da im se zbog njih može ući u trag.

Lokalni mediji javili su da je policija otvorila istragu nakon što je Fetel prijavio zločin. Nemac je u nedelju osvojio 11. mesto na Velikoj nagradi Španije i trenutno je 14. u ukupnom plasmanu Svetskog kupa.

Trke Formule 1 možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON pakete van SBB mreže koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji. EON sport paket dostupan je za 799 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana.

BONUS VIDEO Formula 1 u Beogradu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar