Foto:REUTERS/Gonzalo Fuentes

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić nije zadovoljan početkom Evropskog prvenstva u Splitu.

Srbija je upisala poraz od Mađarske 16:7 i pobedu nad Slovenijom 17:6, a u petak je posle meča sa Slovencima Savić najpre analizirao drugi meč na prvenstvu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Prve dve četvrtine smo bili uspavani. Posle je bilo malo bolje zahvaljujući zadacima koje sam morao da im postavim kako bih ih razbudio. Ne možemo još da budemo zadovoljni ali imamo dan i po do osmine finala“, rekao je Savić.

Ljutio se na svoje igrače i u prvom i u drugom meču, posle Mađarske rekao kako misli „da trojica-četvorica igrača nisu ni došli u Split“. Sada je odgovorio šta misli o istom pitanju.

„Videćemo večeras posle sastanka“, kazao je Savić, čiji je tim bio oslabljen neigranjem Dušana Mandića i Save Ranđelovića.

Dejan Savić
Dejan Savić; Foto: Printscreen RTS

„Videlo se da smo u grču ali smo to na kraju uspeli da prevaziđemo. To je najbitnije pred utakmicu osminu finala“, istakao je Savić.

Napomenuo je zbog čega je posebno važan trijumf nad Slovencima.

„Pre svega da vratimo samopouzdanje posle poraza od Mađara. Bio je potreban period dobre igre da se potpuno trgnemo i da se na miru pripremamo za protivnika u osmini finala“, rekao je selektor „delfina“.

I na ovom velikom takmičenju podrška našoj podmlađenoj reprezentaciji je UNIQA – zvanično osiguranje vaterpolo tima Srbije.

BONUS VIDEO Savić vrlo ljut: Totalno pomračenje, zbogom pameti 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar