Foto: Screenshot Instagram aliceardelean

Alis Ardelan je MMA borkinja koja je shvatila da bi više novca mogla da zaradi provokacijama, nego borbama. I u tome neprestano uspeva.

Ova 30-godišnjakinja živi u Birmingemu, a poreklom je iz Rumunije i bavi se MMA.

PROČITAJTE JOŠ

Pre dva meseca su mnogo bili šokirani kada je otvorila profil na sajtu za odrasle „OnlyFans“, pogotovo što je pre toga glasno govorila da je protiv toga.

Alis je jednog dana u teretani odlučila da se okuša na stranici za odrasle, pa sada neprestano objavljuje provokativne i golišave fotografije i shvatila je da joj to donosi ogroman novac.

Od 12. godine je u MMA, od te karijere ne odustaje, iako je donedavno bila član obezbeđenja. Shvatila je da od tih poslova ne može da živi kako je namerila, te da ne može da finansira MMA karijeru i otvorila je profil na sajtu za odrasle.

Nedavno je bila na udaru jer su joj žene pisale svašta ljubomorne na supruge koji joj plaćaju mesečnu članarinu.

„Morala sam da im kažem: Nisam ovde da vam otmem muškarca. To je samo moj posao i ne mešam se u vaš posao. Nisam ja kriva ako tvoj suprug dođe na moj ‘OnlyFans’ profil“, rekla je Ardelan.

Ovog puta je bila još iskrenija. Priznala je da zarađuje mnogo više nego što je uopšte mogla da očekuje, ali da i dalje neće odustati od MMA. Želi da izgradi još veću karijeru u ovoj disciplini.

„Istina je da se više ne moram da se borim, ali ako prestanem to da radim onda to neću više biti ja. To je deo mog života i mislim da imam barem još pet dobrih godina da se na vrhunskom nivou bavim tim sportom“, rekla je Alis.

Zatim je pojasnila kako održava telo.

„Fizički se osećam odlično jer ovo radim već 12 godina aktivno. Želim da budem deo UFC-a i imam dobre borbe. To mi ne treba zbog neke zarade i slično već samo kako bih ispunila svoj najveći san“.

Zatim je usledila uvreda za sve ljude koji vredno rade, mnogi preko toga nisu mogli da pređu.

„OnlyFans? Naravno da me stalno kritikuju. Dosta mi govore kako nemam više dostojanstvo, ali samo ću vam reći da vam vaše dostojanstvo ne plaća račune. Gde je dostojanstvo kada morate da radite svaki dan od 8 do 17 sati do kraja života pre nego što umrete? Neki ljudi su jednostavno ograničeni.“

Pojasnila je kako sada izgleda njena svakodnevica.

„Pre nego što sam postala deo OnlyFansa nisam mogla ni da treniram kako treba. Nisam imala novca za opremu obično, a ne nešto drugo. Sada imam između četiri i šest treninga svaki dan i najbolju moguću opremu“.

Alis trenutno ima pet uzastopnih pobeda u kavezu, a sledeća borba joj je zakazana za 5. mart. Samo od sajta za odrasle zaradi 11.300 evra mesečno.

BONUS VIDEO Vaso Bakočević izdvojio svoje tri najjače izjave

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar