Foto: SCreenshot Youtube Diario AS

Ako to do sada ljudi nisu shvatili - sportski mečevi nisu dobra mesta za prosidbu. Pogotovo ne kada na kraju sve ispadne neslana šala.

Umesto romantike, upadanje u kliše i „odrađivanje klečanja na kolenu“ na sportskim mečevima…

PROČITAJTE JOŠ

Nikada to nije bila dobra ideja jer će uvek ostati onaj osećaj „još jedna u nizu“. Povezivanje buduće supruge sa sportskim klubom često deluje usiljeno, a najnoviji snimak je najbolji pokazatelj zašto bi trebalo odustati od ove prakse.

Bejzbol meč Toronto Blu Džejsa i Boston Red Soksa postao je planetarna senzacija zbog onog što se desilo na tribinama.

Naime, jedan momak je smatrao da je odlična ideja da zaprosi devojku na tribinama (verovatno jer je želeo da to bude pred kamerama) i dok se devojka vraćala na tribinu stao je ispred nje i kleknuo.

Usledilo je čuveno pitanje „Da li hoćeš da se udaš za mene?“. Umesto „da“ koje je očekivao, dobio je šamar.

Da, baš pravi šamar. Nije mogla ova lepotica bolje da pokaže koliko joj se ne dopada da trenutak koji će večno pamtiti bude u pauzi između reklama i bejzbol meča. Ipak, preko toga bi možda i prešla da mladić nije izvadio – plastični prsten koji je zapravo igračka.

Odvalila mu je šamar, a to je šokiralo sve na tribinama. Pomislila je da je došao trenutak koji je čekala, a sve je bila samo neslana šala.

Nije joj se dopalo odsustvo kreativnosti, originalnosti, pa je odlučila da mu to direktno pokaže.

Uostalom, uverite se i sami kako je izgledala još jedna neuspešna prosidba (sigurno nije ovaj mladić video snimak sa meča Partizana i Zenita).

BONUS VIDEO Triler u Manili – najspektakularniji dvoboj u istoriji boksa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare