Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

Nova sezona bokserske Superlige Srbije počinje 25. decembra, učestvovaće osam klubova, uključujući i povratnike Crvenu zvezdu i Partizan, saopštio je Bokserski savez Srbije.

PROČITAJTE JOŠ

Za šampionski trofej boriće se još branilac titule Radnički Beograd, Vojvodina, Sombor, Rokica Loznica, Naisus Niš i Radnički Kragujevac.

Crvena zvezda i Partizan svakako privlače najveću pažnju, Rokica Loznica i Vojvodina oslanjaju se na svoju školu boksa, Sombor i Naisus Niš sa ambicijama za titulu, Radnički Kragujevac uvek sve iznenadi talentovanim bokserima, a Radnički Beograd nakon titule pokrenuo je školu boksa i na Crvenom krstu vlada ogromno interesovanje dece za boks je na Crvenom krstu.

Nenad Borovčanin, predsednik BSS, sa svojim timom i u ovoj godini i pored neobične situacije zbog koronavirusa, napravio je mnogo sjajnih stvari za promociju srpskog boksa, i liga će sigurno izazvati pažnju sportske javnosti.

Po dva najbolja tima iz dve grupe plasiraće se u plej-of.

Mečevi će se održavati u devet težinskih kategorija, obavezni su domaći bokseri, seniori i omladinci uz lekarsku dozvolu, a obavezna su i dva para juniora.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar