Foto: Printscreen Youtube / Paige Spiranac

Poznata sportistkinja Pejdž Spiranac koju je magazin "Maksim" svrstao među 100 najseksi žena na planeti kaže kako je rešila da promeni profesiju.

Poznata je kao golferka, ali često dobija nepristojne ponude, a mnogo pažnje privlači zbog svojih grudi za koje tvrdi da su prirodne.

PROČITAJTE JOŠ:

Pejdž već godinama važi za fatalnu plavušu koja je sada probala da igra oko šipke i bavi se striptizom, pa u jednom šaljivom snimku objašnjava kako je do te „odluke“ došlo.

„Nekada sam imala profesionalnu golfersku karijeru i onda sam se srušila i pukla pred svima. Mislim da me se ljudi sećaju kako sam plakala na konferenciji jer sam bila loša u golfu. Pokušavala sam da budem golferka i vidala sam svuda komentare: ‘jesi li striptizeta, ili golferka’. I onda mi se sijalica upalila da pomislim da je to možda moj poziv“, kaže Pejdž u šaljivom snimku.

Dodaje da želi da uključi gol u sve čime se bude bavila i ubuduće, te da je imala mnogo ideja šta da radi, a čak je i izabrala umetničko ime – Sendi Maunds.

Sendi se jeste skinula potpuno gola dok je tražila svoju idealnu odevnu kombinaciju za scenu, ali se nije najbolje snašla na štiklama i vrlo brzo je odustala od toga da se bavi poslom na sceni.

BONUS VIDEO: Golferski het-trik

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar