Foto: Printscreen Youtube

Legenda ostaje u igri bar još neko vreme.

Šestostruki svetski šampion u snukeru Roni O’Saliven odbacio je priče o završetku karijere, rekavši da će neko od kolega morati da ga „obori sa njegovog mesta“, pre nego što razmotri mogućnost da odustane od snukera.

PROČITAJTE JOŠ:

O’Saliven je došao na Svetsko prvenstvo u Šefildu kao prvi igrač sveta, ali su mnogi počeli da pričaju o njegovom penzionisanju posle izjava kolege Hoseina Vafeija.

Iranski snukeraš je uoči početka turnira rekao da O’Saliven, koji se smatra najboljim igračem svih vremena, nije uradio mnogo za snuker, da ne poštuje taj sport i da bi trebalo da se povuče.

Rekorder po broju rangirnih titula i trocifrenih brejkova tada je rekao da mu je ta izjava smešna, a u programu Eurosporta je upitan za to.

„Razmišljao sam o tome (penzionisanju), ali da li se povlačite kada ste prvi na svetu? Možda je to dobro vreme za povlačenje, kada si na vrhu… Ali ne, ja i dalje uživam u mom snukeru. I dalje uživam da igram. Neko će morati da me obori sa mog mesta pre nego što počnem da razmišljam o povlačenju“, rekao je O’Saliven.

Vafei je postao prvi snukeraš iz Irana učesnik Svetskog prvenstva, a uspeh u kvalifikacijama iskoristio je da kritikuje 46-godišnjeg kolegu, koji pokušava da osvoji sedmu titulu na Krusiblu i izjednači rekord Stivena Hendrija.

O’Saliven je u nedelju pobedio Dejvida Gilberta sa 10:5, a u drugom kolu igraće protiv boljeg iz duela Marka Alena i Skota Donaldsona.

BONUS VIDEO: Novakova imperija od Amerike do Srema

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Komentari

Svi komentari (0)