Foto: OSS

Predstavnici Evropske odbojkaške konfederacije (CEV) i Srbije, Hrvatske, Rumunije, Bugarske, organizatori Evropskog prvenstva 2021. godine ze odbojkašice, održali su sastanak u Beogradu.

Kako je saopštio OSS, na sastanku je razgovarano o kalendaru i sistemu odigravanja utakmica, promociji prvenstva Evrope i žrebu za EP 2021, a predstavnici zemalja organizatora informisani su o generalnim tehničkim potrebama, kao i o marketinškim pitanjima i sistemu prodaje ulaznica.

Na sastanku u Beogradu, predsednik OSS Zoran Gajić predvodio je delegaciju Odbojkaškog saveza Srbije, u kojoj su bili Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, Dejan Bojović, direktor seniorskih reprezentacija Srbije, Dragutin Ćuk, tehnički direktor i Milan Vujačić, koordinator međunarodnih takmičenja OSS.

Evropsku odbojkašku konfederaciju su predstavljali Renato Arena, prvi potpredsednik CEV, Torsten Endres, izvršni direktor CEV i Maja Poljak, direktor projekta CEV EP 2021.

Predstavnici Bugarske i Hrvatske su bili Ljubomir Ganev, predsednik Odbojkaške federacije Bugarske i Frane Žanić, stručni sekretar Hrvatskog odbojkaškog saveza. Gabrijela Bulgariju, predstavnik Odbojkaške federacije Rumunije učestvovala je u radu putem video-linka.

Naredni sastanak organizatora EP 2021. planiran je za kraj oktobra ili početak novembra u Bugarskoj.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar