Odbojka Australija Srbija Aleksandar Atanasijevic
Aleksandar Atanasijević Foto:BETAPHOTO/FIVB

Odbojkaška reprezentacija Srbije odigrala je u Beogradu dve prijateljske utakmice protiv Severne Makedonije, u okviru priprema za Evropsko prvenstvo, i upisala dve pobede.

Kako je preneo Odbojkaški savez Srbije, odbojkaši Srbije su u prvoj utakmici pobedili Severnu Makedoniju sa 3:0, po setovima 25:18, 25:22 i 25:17, posle 69 minuta igre.

PROČITAJTE JOŠ:

Po završetku meča, selektori Slobodan Kovač i Duško Nikolić dogovorili su se da se odigra još jedan set koji je pripao Severnoj Makedoniji sa 25:21.

Srbija je drugi meč rešila u svoju korist sa 3:0, po setovima 25:13, 25:18 i 25:22, posle 65 minuta igre. I po završetku meča odigran je još jedan set koji je Srbija dobila sa 26:24.

Ovogodišnje Evropsko prvenstvo odigraće se od 1. do 19. septembra u Poljskoj, Češkoj, Finskoj i Estoniji. Srbija će igrati u Grupi A, u Krakovu, protiv Belgije, Ukrajine, Poljske, Portugala i Grčke.

U Grupi B (Ostrava) igraće Češka, Italija, Slovenija, Bugarska, Belorusija i Crna Gora, u C grupi (Tampere), Finska, Rusija, Holandija, Turska, Španija i Severna Makedonija, dok će u Grupi D (Talin) igrati Estonija, Letonija, Francuska, Nemačka, Slovačka i Hrvatska.

BONUS VIDEO: Otac Milice Mandić o muralu posvećenom njegovoj kćeri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar