Foto: Jeffrey Vest/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia

Tragedija odnela dva mlada života.

Proslava titule koju je univerzitet Džordžija osvojila u koledž šampionatu američkog fudbala, 17. januara pobedom nad Hrišćanskim univerzitetom Teksasa (TCU) rezultatom 65:7 ubrzo se pretvorila u tragediju.

PROČITAJTE JOŠ

Koledž zvezda Voren Meklendon se nalazio u automobilu Ford Expedition kojim je upravljala Čendler Lekroj, 24-godišnja članica tima za regrutovanje igrača, kada je izgubila kontrolu nad vozilom koje je sletelo sa puta, udarilo u dva stuba za rasvetu, a potom se zaustavilo u obližnjem šumarku.

Tom prilikom Lekroj je zadobila povrede od kojih je preminula u bolnici, dok je Devin Vilok, saigrač i Meklendonov cimer, poginuo pošto je ispao iz automobila.

Policija je dugo istraživala ovaj slučaj, a sada je u sve umešan i jedan od kandidata za prvog pika na NFL draftu Džejlen Karter, koji je veoma poznat širom Amerike.

Naime, policija je uputila zahtev za hapšenje Kartera koji je bio prisutan tokom te nesreće, iako je policiji prvo rekao da je bio kilometrima udaljen u trenutku kada se ona desila.

Zbog laganja je policija krenula u potragu za njim i deluje da će mu ovaj potez znatno umanjiti šanse da se nađe na NFL draftu.

BONUS VIDEO Rekapitulacija karijere Toma Brejdija

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar