Milorad Vučelić
Milorad Vučelić; Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Novi preokret u sportskom društvu Partizan.

Izbori za prvog čoveka Jugoslovenskog sportskog društva Partizan izazvali su velike kontrverze, a strasti se i dalje ne smiruju.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon što je Ostoja Mijailović proglasio pobedu u izboru za predsednika Partizana, a zatim to potvrdio i upisom u Agenciju za privredne registre, stigao je odgovor prethodnog rukovodstva predvođenog Miloradom Vučelićem.

Oni su izdali saopštenje u kome se navodi da su podnete krivične prijave protov nekoliko lica koje smatraju odgovornim za čitavu situaciju.

Prenosimo saopštenje celosti.

„JSD Partizan obaveštava javnost da je danas podneta krivična prijava Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu protiv sledećih lica: Lučić Milana, direktora Agencije za privredne registre, zbog izvršenja krivičnog dela zloupotreba službenog položaja; Čulić Nives, ovlašćenog lica u Agenciji za privredne registre, zbog izvršenja krivičnog dela zloupotreba službenog položaja; Ostoje Mijailovića, zbog izvršenja krivičnog dela falsifikovanje isprave; Novaka Nedića, generalnog sekretara u Vladi Republike Srbije, zbog izvršenja kričnog dela trgovina uticajem; Nemanje Ilića, zbog izvršenja krivičnog dela falsifikovanje isprave i protiv N.N. lica zbog krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti i krivičnog dela prinude“.

Podsetimo, na izbornoj skupštini koja je održana u ponedeljak u 17 časova došlo je do incidenata.

Obezbeđenje Miloša Vazure, direktora fudbalskog kluba sprečilo je deo delegata koji su podržavali Ostoju Mijailovića da uđe u prostorije, a kamere su zabležile da je sam Vazura u jednom momentu otimao dokumenta.

Tada je Mijailović sa svojim ljudima napustio skupštnu i održao paralenu u prostorijama teniskog kluba gde je potom izabran za prvog čoveka JSD Partizan.

BONUS VIDEO Grobari grme „Uprava napolje“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar