Milorad Vučelić i Ostoja Mijailović Foto:Pedja Milosavljevic / STARSPORT/Srdjan Stevanovic/Starsport

Nastavak opšteg ludila.

Činilo se da je gotovo nakon što je u Agenciji za privredne registre Ostoja Mijailović upisan kao predstavnik JSD Partizan, ali je u večernjim satima stigao demanti u vidu saopštenja aktuelnog rukovodstva.

PROČITAJTE JOŠ...

„JSD „Partizan“ ovim putem obaveštava javnost da je današnja promena lica ovlašćenog za zastupanje JSD „Partizan“ u Agenciji za privredne registre izvršena na osnovu falsifikovanih dokumenata, koja je podnosilac prijave Ostoja Mijailović dostavio Agenciji.

Zapisnik sa sastanka kojim je rukovodio Mijailović i odluka sa tog sastanka ne predstavljaju validna dokumenta, a pritom sadrže i falsifikovan pečat JSD „Partizan“, čime je podnosilac prijave Ostoja Mijailović izvršio krivično delo falsifikovanje isprave iz čl. 355 Krivičnog zakonika RS. Dokumenta sa neistinitom sadržinom su zatim danas predata Agenciji za privredne registre, sa ciljem promene lica ovlašćenog za zastupanje. Odgovorna lica u Agenciji za privredne registre, odnosno direktor Milan Lučić su izvršila krivično delo zloupotreba službenog položaja iz čl.359 Krivičnog zakonika RS, omogućavajući Mijailoviću nezakonit upis u registar.

Ovako nešto je bilo i očekivano, nakon jučerašnjeg sastanka koji je Mijailović održao sa delom delegata, te je stoga JSD „Partizan“ još jutros dopisom obavestio Agenciju za privredne registre da se tako nesto može desiti, obzirom da nam je poznat model rada Ostoje Mijailovića.

Ovim postupkom Ostoja Mijailović je pored učinjenih krivičnih dela, prekršio i odredbe Statuta JSD „Partizan“ i Zakona o sportu.

JSD „Partizan“ će sutra uložiti žalbu na rešenje Agencije za privredne registre, koje rešenje će biti zasigurno poništeno. Takodje, biće podneta i krivična prijava protiv Ostoje Mijailovića, Milana Lučića i ostalih lica koja su izvršila i pomogla u izvršenju učinjenih krivičnih dela“, navedeno je u saopštenju objavljenom kroz zvanični kanal na Viber-u fudbalskog kluba Partizan.

BONUS VIDEO Grobari skandiraju uprava napolje

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram