Ministar Udovičić; Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Ministarstvo omladine i sporta, u saradnji sa istaknutim sportskim stručnjacima i nadležnim sportskim savezima, uz podršku Medijskog javnog servisa, predstavilo je serijal vežbi koje su namenjene svim starosnim kategorijama, od najmlađih do najstarijih.

Vežbe izvode profesionalni treneri i stručnjaci i imaju za cilj da unaprede psiho-fizički status pojedinca u uslovima kućne izolacije.

Saveti i vežbe su odabrani tako da odgovaraju širokoj populaciji i prilagođene su sposobnostima i mogućnostima određenih starosnih grupa.

Brojni srpski sportisti priključili su se akciji Ministarstva omladine i sporta i apelovali na građane da ostanu kod kuće i poštuju odluke Vlade Republike Srbije, koje su donete povodom pandemije koronavirusa.

Naši vrhunski sportisti su se obratili sa jedinstvenom porukom – ”Budi i ti šampion – ostani kod kuće”.

Uskoro će i mladi predavači svoje znanje i umeće predstaviti kroz onlajn predavanja i radionice, i time omogućiti svim zainteresovanima da unaprede svoja znanja i veštine.

Emisije posvećene vrhunskim sportistima i sportskim događajima koji su obeležili sportsku istoriju na našim prostorima, kao i sve pomenute aktivnosti mogu da se prate i na jutjub kanalu Ministarstva omladine i sporta.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram