Foto: Prinscreen/Twitter/caposa

Bilo je planirano da zvezde večeri neobičnih borilačkih priredbi budu povratnik u ring Majk Tajson i njegov suparnik Roj Džons Džunior, ali slavu im je ukrao jedan jutruber i jedna dama.

Tajson i Džunior su obračun završili bez pobednika, što je u ovom egzibicionom meču bilo možda i najpoštenije iako je delovalo da je Majk za nijansu spremniji i konkretniji borac.

Bivši bokseri su svetla pozornice u Los Anđelesu ipak morali da podele sa jutjuberom Džejkom Polom, koji je brutalnim nokautom već u drugoj rundi pobedio nekadašnju NBA zvezdu Nejta Robinsona.

Snimak nokauta je postao viralan, a Džejku zaista treba odati priznanje na dva precizna i snažna udarca koji su Robinsona poslala na patos.

I tu nije bio kraj neobičnim borilačkim priredbama. Najbizarnija borba dogodila se u Rusiji. Ponovo je akter bio jutjuber, ali s njim u oktagonu je bila i jedna dama. I hajde što je trebalo da pesnice ukrste „jači“ i „nežniji“ pol, već je razlika bila i u kilaži – Grigoriji Čistjakov težak je 240 kilograma, dok Darina Mazdjuk, inače MMA borkinja, ima svega 63 kilograma.

Darina je na početku karijere, ima četiri pobede i poraz, ali joj to nije smetalo da propisno nalupa Grigorija.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar